Softshell kaltoty Šijeme srdcem v pořádné outdoorové zátěži

Ahoj, tentokrát jsme testoval softshellové kalhoty a k tomu i set svetrovinové čepice s nákrčníkem. Zatímco set s čepicí mě okouzlil ihned po rozbalení, kalhot jsem se bála (z důvodu velkého zklamání od konkurenčních výrobců) a tak si mě musely vydobýt. A nebudu vás napínat, povedlo se jim to!

Kalhoty se nikde nepárají a jsou skutečně kvalitně ušité, ani po šoupání po zemi a několika pádech se nikde neroztrhly. Syn nikdy nepromokl ani nepromrzl (i když se prohnal několika kalužemi) a nemusel mít na sobě kupu vrstev jako cibule, ale jen dvě. Kalhoty mu nezavazely a neomezovaly ho jakkoli v pohybu, nepadaly a prostě perfektně sedí a slouží.

Testovali jsme je pro vás takřka měsíc, takže to nesoudím z jednoho dne na hřišti. Nadšené byly dokonce i paní učitelky ve školce. Velkou radost mi udělaly i vychytávky, které kalhoty mají.  A to reflexní nažehlovačka, za kterou velký palec nahoru a pak taky prostor na štítku na vepsání jména komu kalhoty patří.  To jsou takové perličky, které z úžasných kalhot dělají naprostou dokonalost. V neposlední řadě musím vyzvednout údržbu, většinou totiž stačí jen oprášit a otřít, při větším znečištění hodíte do pračky a za chvíli taháte kalhoty, které vypadají jako nové.  Ač jsem si říkala "Sakra Lenko, musíš najít nějaké malé mínusko, protože tak kladné hodnocení ti nikdo neuvěří...” věřte nebo ne, ale nenašla jsem nic co bych jim mohla vytknout. Čepice a nákrčník jsou z tak parádního materiálu, že bych to nejraději nosila i já sama. A ty barvy!! Prostě wau to má styl!! A proto moc děkujeme za možnost testovat a doporučujeme!

Připojte se také k našemu facebook profilu a informace o aktuálních akcích, novinkách, soutěžích a trendech získáte jako první.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky