Doprava ZDARMA do PPL parcelshop v ČR nad 300 Kč.

Interpretace funkčního třívrstvého oblékání srozumitelně!

Funkční třívrstvé oblékání

Také vám, stejně jako mě ještě nedávno, přijde pojem “třívrstvé oblékání” jako španělská vesnice? Když s tím na mne poprvé holky ze Šijeme srdcem vyrukovaly, připadaly jsem si jako barbar a neznalec. Až časem, s testováním oblečení šijeme srdcem jsem zjistila, vo to ta třívrstva je a musím říct, že ji nyní využíváme! 

Za ten rok, co mám u Šijeme srdcem možnost testovat oblečení mi už pár kousků prošlo pod rukama. Postupně jsem si je mohla osahat a vyzkoušet a také jsem si nastudovala funkční vlastnosti. Najednou jsem pochopila že to není vůbec nic složitého. Trojvrtsva nejsou haldy oblečení, ale pár kousků, šikovně poskládaných do tří tenkých vrstev tak, aby byly maximálně efektivní a zároveň nositele neomezovaly. Teď s postupem času mi to všechno přijde logické a velmi jednoduché. A tak jsem si řekla že bych vás s tímti pojmem chtěla seznámit já svými slovy a proto jsem vytvořila video, kde třivrstvu, kterou máme doma představím. Snad vám toto video k něčemu bude a přijde vám srozumitelné. Vše jsem doplnila ukázkou, protože si myslím, že ta nejvíc užitečná a srozumitelná.

Podívejte se na video interpretující funční třívstrvé oblékání

Podrobné informace o tom jak funguje a z jakých vrstev se skládá trojvrstva najdete v našem článku "Jak správně oblékat funkční oblečení"

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky