Vaříme a pečeme se Šijeme srdcem

Lektorka přednášek o mediální gramotnosti a rétorice a současně autorka prvního českého webináře o vaření pro děti do tří let začala spolupracovat se Šijeme srdcem teprve nedávno, ale výrobky zná už dlouho. Nejvíce si pochvaluje dětské softshellové oblečení a šaty z Mama's collection.

Líbí se mi nápad šít pro děti funkční oblečení, protože je pro mne důležité, aby bylo moje dítě vhodně oblečené v každém počasí. V naší rodině platí heslo: „Neexistuje špatné počasí, všechno je otázka správné výbavy.“ Oblečení Šijeme srdcem nosí syn Adam už několik let. Během té doby společnost Šijeme srdcem značně rozšířila sortiment a neuvěřitelný posun je vidět také ve vývoji designu. Jsem ráda, že Šijeme srdcem obléká nejen děti, ale i maminky, které se tak mohou se svými dětmi krásně sladit.

Přiznám se, že nejsem sportovní typ. Oblékám se nejčastěji do oblečení, které zdůrazní ženské linie. Před každou sportovní událostí jsem vždy bezradně stála před zrcadlem. Když už mne manžel „nakazil“ sportem a Adámek mne svým způsobem motivuje ke sportovním výkonům, chtěla jsem vypadat dobře. Konečně pro mne nastal čas pro sportovnější design oblečení.  Šijeme srdcem mi v mém rozhodnutí pomohlo. Ve výrobcích z Valašského Meziříčí se spojily všechny pro mne důležité věci: Například bambusové šaty a mikinošaty odkryjí ženské křivky, působí elegantně, dají nosit na dlouhé procházky a současně v nich mohu bez obav navštívit třeba sportovní akci v centru Plzně, kde žijeme. 

Velkou radost mi udělaly módní nabírané šaty z kvalitního bavlněného úpletu, které se hodí pro jakoukoli slavnostnější příležitost. Jsem drobné postavy a přiznám se, že jsem se střihu trochu bála, nakonec ale právě tyto šaty patří k mým nejoblíbenějším. 

První český webinář o vaření pro malé děti s Věrkou Zilvarovou je velmi inspirativní a můžete ho sledovat také na jejich webuFB profilu a Instagramu

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky