Novinky od Šárky aneb zima se Šijeme srdcem

Letošní zima je v mnoha ohledech zvláštní. Ale my nenadáváme. Myslíme si, že i příroda si může dovolit občas ulítnout, a tak vděčně přijímáme nejen padající sníh, kterého je letos tak málo, ale i mlhu a mrholení, kterých je naopak víc než dost. A taky vítr, lijáky, bláto a ledovku stejně jako občasné hřejivé líbnutí na tvář od lenošivého sluníčka. Na co ale nadáváme, jsou bacily. Stonáme dny, týdny a měsíce a jen se trochu otřepeme, jedeme nanovo. Letošní zima je zkrátka jiná. Jedno se ale nemění. Ať je venku i uvnitř nás jakkoliv, se Šijeme srdcem je to snesitelnější. Na podzim jsem dostala k testování softshellovou parku, která je natolik exkluzivním kouskem, že si zaslouží samostatné hodnocení s pořádným videem. A tak jen naťuknu  fantastický střih, díky kterému do bundy nefouká ani spodem, ani rukávy. Materiál, co si poradí nejen s deštěm a podzimním, vlezlým chladem, ale taky se špínou. Už dávno se neděsím vzít dcerku na ramena poté, co právě utopila boty v bahnité louži. Možná je to sytou, petrolejovou barvou, možná vychytanou technikou nošení ratolesti za krkem, kdy se vás bota dítěte jako zázrakem prostě nedotkne, a možná máme tady na severu louže, které se špinavě jenom tváří. Parka je každopádně stále jako nová, a to už má díky teplé zimě, v níž vlastně zatím nenosím skoro nic jiného, hodně odžito. Miluju ji! 

Když jsme se kolem Vánoc propadali z jedné nemoci do druhé a museli dokonce umluvit Ježíška, aby přišel o den později, zvedl nám náladu nečekaný balíček z Valmezu, který mě ve všem tom prožívaném mordoru tak dojal, až jsem to málem obrečela. Tímto znovu děkujeme Šijeme srdcem za bombastická bambusová trička! Kryštof měl už jedno doma, takže jsem věděla, jaký poklad k nám dorazil. Tohle triko se stane vaší druhou kůží a bude vám smutno pokaždé, co ho budete muset půjčit pračce. Aktuálně máme svoji bambusovou první vrstvu já i obě děti a nechápeme, jak bez ní může žít tatínek. Ještě, že už se ve Valmezu šije i na chlapy. 

Jakmile se sejdou dvě mimořádné věci  tedy zrovna nestonáme a navíc je někde v okolí bílo  jezdí Kryštof na lyžích. Nevyráží jinak než v termo prádle od Šijeme. Kéž by se tomu pacholkovi tak rychle neprodlužovaly nohy! Budeme muset doplnit zásoby podvlíkaček. A protože Kryštofova ségra nikdy nezůstává pozadu, jezdí na lyžích už i ona. No, jezdí. Nejradši má ten proces příprav. Jakmile má prkýnka na nohou, už do toho tak žhavá není. Nejdůležitější je ale dobře u toho vypadat, to ví už na roce a půl. A tak opouští dům v jedné jediné čepici. Hádáte správně, v té od Šijeme srdcem. Vlastně si na hlavu nenechá narazit nic jiného a trochu se bojím nadcházejícího léta, protože kšiltovku jí budu určitě nutit marně. 

Zkrátka Šijeme srdcem nás provází v každodenním životě a i nadále si drží svoji jinakost. Mění totiž obyčejné činnosti v nevšední zážitky. Bezvýhradně. A my jsme fakt rádi, že ho máme! 

PS: Viděli jste už všechny ty parádní novinky? Softshellovou vestu pro Kryštofa jsem vyhlížela už dlouho, díky za ni! Taky jsem v posledních týdnech poprvé málem zalitovala, že neplánujeme třetí dítko. Po módní stránce bych si těhotenství i kojení snad konečně i trochu užila. A moc se těším, až do Šijeme obléknu i toho svýho běžce. A taky naši Tejinku, která snad brzy doroste do nejmenší nabízené velikosti toho nejlepšího softshellu pod sluncem :-).

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky