Výstavní prádlo aneb jak si Razýmovi užívají naše termoprádlo

„Umyj si ruce a převleč gatě!“ 

Naše mantra při příchodu domů se už nějaký čas nemění. Nevím, jak jiné děti, ale ty naše oplývají mimořádným nadáním pro devastaci kalhot. Díry na pravém koleni provází Kryštofa prakticky od narození. Před nějakým časem mi chtěl udělat radost a naučil se šoupat se při tlačení autíček po druhé noze. Výsledkem je široká sbírka kaťat, které mají kolena rozervaná obě. Podvlíkačky a punčocháče jsou na tom s životností nejhůř. Jedny týdně. Naše spotřeba je alarmující. Takže se nikdo nemůže divit, že k termo prádlu od Šijeme srdcem přistupuji jako ke svetříku z pravého kašmíru. Je to trochu boj. Zatímco dítko odmítá ten mimořádně pohodlný kousek oblečení sundat a chce v něm i spát, maminka by ho nejraději pověsila do vitríny. To termo samozřejmě. I když vidina našich ratolestí v tomto pojetí je čas od času taky docela lákavá. 

Prádlo od Šijeme je totiž Ferrari mezi spodními vrstvami. Škoda, že je k dostání pouze v dětské velikosti a že jsem takové neměla, když jsem závodila. Byla bych za hvězdu alespoň mimo ty závodní boule. Konečně by mi bylo teplíčko! 

Látka je trochu silnější, než jsem u funkčního prádla zvyklá a slovo “funkční“ je v tomto případě na místě. Osvědčilo se jak u našeho horkokrevného Kryštofa, který se věčně potí, tak u jeho mladší ségry, které modrají rty, i když doma nastevřu mrazák. Střihově je perfektní. Stojáček u krku zajistí, že na vás z prostoru mezi výstřihem a šálou nezasvítí hrudník vašeho potomka pokaždé, když porozepnete zip na kombinéze. Tričko je dlouhé, vzadu ještě delší, čímž odpadají každodenní konflikty pramenící z vršku namačkaného ve spodkách. I když tričko do kalhot nezastrčíte, záda zůstávají překvapivě v klidu a teple. Jediné, co bych na střihu změnila, je spodek nohavic. Ocenila bych je dole užší, aby se víc kamarádily s lyžařskými podkolenkami. 

Co ale tohle prádlo vystřeluje přímo do galaktických výšin, je design. Ať máte rádi auta, dinosaury, kočky nebo ujíždíte na minimalismu, v Šijeme si vaše srdce vybere. Kryštof vsadil na modrou farmu. Jsem si jistá, že s počtem náklaďáků a zemědělské techniky roste i jeho chuť setrvávat v mrazu. Theu hřejí jednorožci, které jsem si na ní úplně zamilovala. Tenhle design bohužel končí, takže jsem ráda, že jsem jeden z posledních kousků ulovila. Truchlit ale nehodláme. Najít náhradní oblíbenou variantu totiž nebude vůbec těžké.. 

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky