Doprava ZDARMA do PPL parcelshop v ČR nad 300 Kč.

Jak Emmonsovic měnili a ladili

O tom, jak je oblečení Šijeme srdcem odolné a dětí se z dítěte na dítě, si povídají už i vrabci na střeše. A tak i naše milá Katka Emmons nám povyprávěla, jak na podzim vyměnili kočičky za mořský svět a jak kočičky krásně sladili s kalhotami po synovi. 

Jak jsme předávali milované kočičky aneb velká softshellová předávka

Děti rostou jako houby po dešti. Je to tak. Přes léto holky načerpaly sluníčko a energii a v září jsem se nestačila divit. Na sloupku u kuchyně jsme udělali oběma značku o více než 5cm výše. Bylo to znát nejen na kalhotách a legínách, ale také na milovaném softshell kompletu od „Srdcařů“.

Emminka se ale s kočičkami odmítala rozloučit. Za ten rok, co je nosila, jí pěkně přirostly k srdíčku. Gábinka byla naopak v klidu. Sice měla svoje ptáčky taky ráda, ale jakmile zjistila, že bude dědit kočičky, sbalila svůj starý komplet na hromádku a prohlásila, že „Dáme Corince“, což je její kamarádka ze školky. A tak se také stalo. A po Corince jistě bude dědit další holčička, protože materiál je i po několika bahenních koupelích a mnohém vyprání jako nový. 

Emminka se rozveselila ihned, jak jsem jí ukázala nové vzory na e-shopu. Očíčka jí zářila radostí… jenže si zase nemohla vybrat. Bylo to náročné rozhodování. Po dvou dnech vyhráli delfínci - mořský svět, protože jí přece budou ladit s těma zateplenýma kalhotama, co jsem vytáhla z krabice po její starší sestřičce. A s batohem! A bylo to. Musím uznat, že měla pravdu. Ladí jí to.

Na softshell materiál od Šijeme Srdcem nedám dopustit. Oblečení nosí prakticky kdykoliv je na to vhodné počasí – od zhruba 10-15ti až po -5 stupňů. Pod kalhoty i bundu se díky jejich střihu pohodlně vejdou ještě další vrstvy jako jsou zateplené legíny, svetr a dokonce ještě vestička. Milujeme vrstvení. Holky tak mohou být dostatečně oblečené na dopolední prochajdu a odpoledne prostě nějakou tu mezivrstvu neoblékneme. Ideálka do podzimního rozmarného počasí.

Kočičky si s modrou rozumí

Když jsem před pár měsíci vyndavala teplejší boty z krabice, zjistila jsem, že jediné zimní, které mohu Gábince dát, jsou po bráchovi – modré. Mě osobně se modrá moc líbí, ale Gábi je celá sestřička Emminka. Hlavně, aby to ladilo. 

Kočičkový softshell se ale ukázal jako báječný i po této stránce. Kombinace s tmavě modrou a růžovou je velice slušivá. Gábi je spokojená, že jí to ladí, a maminka je vděčná, že kvůli modrým botám a čepici po bráchovi nenastala dramatická situace s doprovodem pláče. Dokonce k tomu chtěla i tmavě modré rukavice ☺

Díky „Srdcačům“ za naprosto univerzální a přitom slušivý vzor, který rozhodně v davu nezapadne.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky