Doprava ZDARMA do PPL parcelshop v ČR nad 300 Kč.

Ve světě Šijeme srdcem

V podhůří Beskyd, obklopeni přírodou, divokostí a čistým životem šijeme náš vlastní mikrosvět. Je plný spolupráce i motivujících soubojů, cílevědomosti, nadšení, pokory, píle a srdce. Toho především. Jen tak může vznikat oblečení, které se stává druhou kůží. My totiž Šijeme srdcem.

Na začátku naší cesty stála Adriana Bodrog, tehdy v roli čerstvé maminky. Na trhu nenacházela dětské oblečení podle svého gusta, a tak začala šít. Málokdo asi čekal, že z prvních pár čepic se během několika málo let stane prosperující firma s více než dvěma desítkami zaměstnankyň a tisícovkami vracejících se zákazníků, která navíc neustále roste. „Už jsme se stěhovali třikrát. A aktuálně jsme ve fázi dalšího hledání nějakého většího prostoru, protože je nám opět malý,“ potvrzuje se smíchem zakladatelka společnosti Adriana Bodrog.

V Šijeme srdcem cílíme zejména na děti. Oblékáme je do softshellu s tou nejlepší kombinací vlastností na českém trhu. Zcela jedinečné je i zpracování. Drtivá většina designů a potisků pochází z dílen mladých českých grafiků a designérů, kteří s námi úzce spolupracují. A dokonale vymazlené máme i střihy, za tím si stojíme! I my jsme totiž hlavně milující mámy a na vlastních řadách máme odzkoušeno, že takovou vyladěnou funkční bundičku či kalhoty odnosí prvorozený, dva jeho sourozenci a nejmladší sestřenka navrch. A pokud si malý začínající umělec nepřizve k objevování svých skrytých vloh na pomoc zrovna nůžky, bude i po sestřence náš kousek vypadat jako nový. Za to ručíme. 

Záleží nám na tom, aby se naši nejmenší cítili při objevování světa komfortně za každého počasí. Proto nemalou pozornost věnujeme i dalším vrstvám. Kombinace hřejivého, měkkého termoprádla, funkční mikiny a prvotřídního softshellu tvoří ideálního parťáka do nepohody pro splašené i hloubavé. To, že je naše “trojvrstva“ maximálně efektivní a přitom minimálně omezující, potvrzuje i naše marketingová manažerka Bára Uhýrková Černá. „Tahle kombinace dokonale funguje a jak my na Moravě říkáme: “Děcka se v tom cítí fajně”. Nejsou nabalené do tlustých kousků oblečení, je jim pohodlně. Mohou se hýbat, skotačit a užít si každý pohyb.“ Ne nadarmo razí Šijeme srdcem heslo: “Jsme partnerem na vašich cestách za dobrodružstvím!“ 

A protože nasloucháme našim zákazníkům, není to už dávno jen o dětech. Začali jsme pečovat i o ženy. A ty zase o muže. Naší typickou zákaznicí je žena, která společně s námi oblékne celou rodinu od batolete, přes tatínka až po babičku. Vybírat může z triček, mikin, šatů, tepláků, stylových čepic, špičkových bund a kalhot a dokonce i dámského a pánského spodního prádla. 

Všechny kousky se těší naší nejvyšší pozornosti a péči. Podobně jako softshell vynikají promyšlenými střihy, neotřelým designem i skvělými materiály. A protože o naší vášni přemýšlíme do hloubky a v širším kontextu, nebojíme se ani ryze přírodních materiálů jako jsou modal, mikromodal, lyocell, biobavlna nebo bambus. Troufáme si říct, že náš bambus zákazníci přímo zbožňují! Stejně jako softshell parku, která je naším nejprodávanějším kouskem. Aby ne. Přesně totiž reflektuje naši vizi funkční a přitom univerzální módy, která vás doprovodí na výšlap do studených, mlžných hor stejně jako do džungle velkoměsta. Chceme, abyste se za všech okolností cítili komfortně, bezpečně, šik a hravě. 

I proto jsme rádi za každou zpětnou vazbu. Naši zákazníci jsou náš hnací motor a nesmírně si vážíme každého z nich. Na základě jejich podnětů upravujeme už stávající kousky anebo zařazujeme nové. Právě oni jsou základními stavebními kameny Šijeme srdcem. Lokální značky, která si i v dnešní uspěchané době zakládá na ručním zpracování, vysoké kvalitě materiálů i provedení, originalitě a komplexnosti své nabídky. 

Na naši cestu jsme se vydali před osmi lety. Je to cesta plná dobrodružství, zkoušek, soubojů s draky a poznání. A kam naše pohádka míří? „Nově jsme zařadili dámskou funkční módu, možná se časem dočkají i pánové. Napínavá bude i zkušenost s oblastí, kterou Šijeme srdcem ještě nikdy neuchopilo. Společně s módní návrhářkou Kristýnou Seidl připravujeme ryze elegantní fashion kolekci,“ odtajnila nejbližší plány Bára Uhýrková Černá. Těšte se s námi a vezměte nás na oplátku na tu vaši cestu za dobrodružstvím!

Provlékáme lásku uchem jehly. Jsme Šijeme srdcem.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky