Ježíšek obléká Šijeme srdcem aneb tipy na dárky netradičně

Náplně teploměrů se stěhují do přízemí, dětem tají na jazyku první vločky sněhu a za okny se kupí dopisy Ježíškovi. Ten asi bude, panečku, překvapený, kolik “měkkoušů“ bude letos balit! Co ho ale překvapí ještě víc, budou úsměvy, které vyvolají. Z měkkých dárků od Šijeme srdcem totiž není zklamaný nikdo.

Nevyrábíme lego, roboty a princezny na dálkové ovládání ani dřevěné koleje pro elektrické vláčky. Nemícháme parfémy, nepíšeme motivační knihy a netavíme zlato ve šperky. Nenabízíme rybářské pruty, žertovné předměty a dokonce neumíme ani zajistit exkurzi na měsíc. Co ale umíme, je vytvořit takové oblečení, které s vámi dokonale splyne a udělá vám život příjemnějším. A skromně říkáme: „Umíme to zatraceně dobře!“

Šijeme srdcem už dávno není jen o praktické stránce věci. Zahřeje vás. Ochrání vás před deštěm, nezpotíte se v něm a vydrží vám nesrovnatelně déle než jiné značky. O tom žádná. Ale to hlavní, co vám Šijeme srdcem přinese do života, je láska. Láska k řemeslu a poctivé ruční práci. Láska k domácí tvorbě. Ke kvalitě. K jinakosti. Šijeme srdcem se přizpůsobí nejen vašemu tělu, ale i duši. Není tedy divu, že po něm tolik duší touží! Děti do dopisu Ježíškovi malují vedle mořských víl a Spidermanů bundy s dinosaury a lesními zvířátky. Ženy si dělají místo ve skříni, kdyby náhodou pod jedličkou rozbalily ten božský kardigan. Na spodní prádlo z mikromodalu se bojí i pomyslet. Možná drahou polovičku inspirují nadílkou bambusových boxerek, snad jim to bude oplaceno alespoň při nejbližších narozeninách..

Pro ty, kteří tápou, který kousek od Šijeme srdcem pro své nejbližší zvolit, máme nepříjemnou zprávu: Nikdo vám rozhodování neusnadní. Jsme přesvědčení, že nenabízíme nic, s čím by se dalo šlápnout vedle. Stačí ctít styl, vkus a fakt, zda je dotyčný stále zatížen povinnou školní docházkou.

Pro ty, kteří tohle všechno vědí a potřebují jen ukotvit nějakým stručným souhrnem, nabízíme následující rozcestník:

1) Bydlí obdarovaný na horách, v nížině, kde hodně prší, na severním pólu či v Boubínském pralese, případně má zálibu ve sjíždění hromad hlíny po zadku a rozstřikování louží vlastním tělem? Pak je jasnou volbou náš softshell. Propracovaný střih, autorské potisky a nejlepší kombinace funkčních vlastností na českém trhu rozplesá nejedno počasím zkoušené srdce. Děti a ženy oblékáme od kalhot, přes vestu a špičkovou bundu až po všemi milovanou parku, která se svým provedením hravě přelévá i do kategorie následující. Je totiž nejen funkční, ale i prudce elegantní a šik!

2) Je budoucí majitelka vašeho dárku milovnice pohodlí a elegance s image kavárenské pohodářky? Radost jí zaručeně uděláte rafinovanou mikinou nebo rovnou celou teplákovou soupravou. Chybu neuděláte ani s kouskem z biobavlny, teplákovou parkou nebo skvěle padnoucími šatičkami. A ty luxusní bambusové kalhotky, panečku!

3) Spodním prádlem rozhodně neurazíte ani zástupce drsnější poloviny lidstva. Po rozbalení bambusových trenýrek si možná vyslechnete předsudky svázaný komentář. Jak ale jednou zkusí, už nesundá a budete s ním smlouvat o každé praní. Mužům udělají radost i trička všech možných designů a materiálů. Naprostým hitem je možnost sladit se s milovanou dcerkou díky růžovým velrybám či vlaštovkám. Chce to odvahu, ale zásah do srdce žen všech věkových kategorií je zaručen.

4) Váhavcům život ulehčí naše dárkové vouchery, které nabízíme hned ve čtyřech hodnotách. Pokud se ovšem dokáže na e-shopu omezit pouze na otevření záložky “dárkové poukazy“.

5) Zcela unikátní kategorií jsou čerstvé maminky. V kojící verzi šatů, triček i mikin se budou cítit maximálně komfortně. U starších dětí zase jistě ocení teplé, dokonale střižené a designově zcela jedinečné termoprádlo. Na lyže, na doma a nebo třeba do školky. Vlastně děti to u Šijeme srdcem vůbec vyhrávají na plné čáře. Až na ta tanga z mikromodalu u nás najdou všechno. Od triček, šatů a legín, přes mikiny, vesty bundy a kalhoty až po stylové sety čepic a nákrčníků.

A víte, co je nejlepší? Že díky mini verzi softshellové parky se mohou sladit s maminkou. A díky tričku s Bobem a Bobkem zase s tátou. Decentní a přesto exkluzivní čepice bude slušet všem včetně babičky a pratety. 

Šijeme srdcem zkrátka sluší a pečuje napříč generacemi. Stává se členem rodiny. 

Osloví i tu vaši?

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky