Doprava ZDARMA do PPL parcelshop v ČR nad 300 Kč.

Zaparkuj v parce - ležérně elegantní královně sofsthellu Šijeme srdcem

Zdá se, že jaro definitivně přepralo zimu i ve vyšších polohách a můžeme tedy směle vyhlížet rozkvetlé louky a chladivý pocit tající zmrzliny na jazyku. Ještě než vklouzneme do letních šatů si ale pojďme vychutnat pár týdnů s naší vymazlenou srdcovkou. Královnou všech softshell bund a kabátků - naší parkou.

Elegantní softshell parka Červená softshell dámská parka

Přitahuje pozornost. Je precizní, neotřelá a výrazná. Když jsme ji v Šijeme srdcem před lety tvořili, provázela nás jasná představa o originálně střižené dámské bundě, v níž se snoubí praktičnost s elegancí. Snili jsme o kousku, který by ženě umožnil být náročnou sportovkyní, aktivní městskou holkou i křehkou duší při romantické procházce tichou přírodou. A tak vznikla naše parka. Módní doplněk, který nejen sluší, ale přináší také pohodlí a maximální ochranu před nepřízní počasí. 

Detail dámské softshell parky

Je vyrobena z kvalitního softshellu s hřejivým fleecem uvnitř. Právě materiál s nejlepší kombinací funkčních parametrů na českém trhu vás udrží v suchu a teple i v posledních dozvucích zimy. Chladná rána, studený vítr ani občasná aprílová chumelenice tak už nikoho nezaskočí. Obzvlášť záležet jsme si dali na střihu. Díky praktickému stahování v pase parka něžně obejme tělo jakýchkoliv tvarů a křivek. K tepelnému komfortu zase přispívá vysoký límec, praktické vnitřní náplety v rukávech a trendy stahovací kapuce. Na kamínky, větvičky, pírka a další poklady z toulek přírodou poslouží pohodlně dostupné, prostorné kapsy. Onou pověstnou třešničkou na dortu jsou propracované detaily, originální štítky a dlouhý, rafinovaně střižený šos. Nejčastěji nám pod rukama mizí barvy jako skořicová, jedlová, navy a nesmrtelná černá, ale v nabídce máme i dalších šest o něco zářivějších odstínů. A probouzející se jaro si o ně přímo říká! Parka je jedním z našich nejvymazlenějších dětí a právem se stala naším bestsellerem. 

Elegantní softshell parka Červená softshell dámská parka

Aby si tuto exkluzivitu mohli vychutnat i naši nejmenší, vyrábíme parku také v dětské verzi. Prvotřídní softshell, precizní střih i originální detaily zůstávají. Skvělé na dětské parce je, že sluší holkám stejně jako klukům a díky delšímu střihu dětem i déle vydrží a dokonale kryje záda. Ležérně elegantní tak u nás mohou být nejen mámy, ale i jejich nezastavitelní raubíři.

Záleží nám na tom, aby se naše produkty mohly chlubit kvalitou, pohodlím, nadčasovostí i špičkovým zpracováním. Zároveň chceme, aby přinášely něco navíc. Objetí, péči a srdce. Věříme, že parka v sobě tohle všechno má. 

Hořčicová softshell parka Hořčicová softshell parka Žlutá softshell parka

A protože v Šijeme srdcem rádi posouváme hranice, rozšířili jsme naši nabídku o zbrusu novou softshellovou krásku bundu typu anorak z pružného softshellu s ještě špičkovějšími parametry. Pogumované zipy, možnost stažení v oblasti boků, reflexní prvky, boční zip a mnoho dalších vychytávek dělá z téhle bundy toho nejlepšího outdoorového parťáka. A navíc ji nově nabízíme také v pánské verzi.

Tak vzhůru do jarních dobrodružství. Vyrážíme s vámi!

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky