Teplákovky symbolem pohody

Všichni je milujeme a všichni litujeme, že v nich nemůžeme chodit pořád. Řeč je o teplákovkách. Univerzálním, nadčasovém, extrémně pohodlném a bohužel mnohdy podceňovaném kousku. Každý máme doma alespoň jednu. Ale stačí to?

Nic se nevyrovná pocitu, když přijdete strhaní z práce, odhodíte tašky s nákupem a z formálního, upnutého oblečení se převléknete do domácího outfitu. To pohodlí. To blaho! Rázem máte chuť se zase nadechnout a s vervou se pustit do další fáze dne. 

Elegantní teplákovka žena Teplákovka - muž, žena

Teplákovina je zkrátka symbolem pohody, domova a měkkého objetí. A podle nás v Šijeme srdcem i budoucnosti! ”Dobám, kdy teplákové soupravy věrně doprovázely své nositele jen při hrabání listí na chalupě, štípání dříví a opékání špekáčků, dávno odzvonilo,” tvrdí s úsměvem Adriana Bodrog, zakladatelka značky a velká propagátorka pohodlné módy  “Svět se točí čím dál tím rychleji a vše se najednou prolíná. Mnohdy ani nestihneme zout podpatky a už máme v rukou naběračku, za krkem hladovou ratolest a u ucha dalšího firemního klienta. Tak proč si život nezjednodušit a nevnést do sprintu dnešní doby trochu té domácí pohody?” Dodává Adriana.

Teplákovky pro děti i dospělé

V Šijeme srdcem rádi boříme předsudky, a tak jsme právě teplákovky povýšili na luxusní módní kousek. Vytvořili jsme dvě střihově odlišné kombinace kalhot a ladících mikin tak, aby svou oázu klidu a pohody mohla do svého uspěchaného života zařadit každá z nás. 

Slim tepláky a oversize mikina

Úzké, skvěle padnoucí a dokonale slušivé tepláky z lehké a pružné teplákoviny  si zamilujete na první obléknutí. Nechybí kapsy, pohodlné, náplety a šňůrka na stažení v pase. A když je doplníte oversize mikinou ve stejné barvě, máte bez větší námahy skvěle vyladěný outfit, kterým zabodujete ve městě, na setkání s kamarádkou i v lese při stopované s dětmi. Oversize mikina s vámi okamžitě splyne a nebudete ji chtít už nikdy sundat. Prodloužený střih a velká kapuce poskytuje dostatek prostoru pro úkryt před okolním světem, který čas od času potřebujeme všichni. I přes svou velikost si mikina drží výjimečně lichotivý střih a díky jemňoučké teplákovině i sympaticky nízkou váhu a objem. Praktické kapsy jsou samozřejmostí. Slim tepláky i oversize mikinu zdobí jemné, propracované detaily i oblíbené doplňky v koženém designu. A vybírat můžete z pěti barev! My je milujeme všechny!

Vyladěné tepláky s vysokým pasem a stylová krátká mikina

V příjemném kontrastu jsme vytvořili druhou teplákovou kombinaci, která sází na rafinované kalhoty s vysokým pasem a kratší mikinu. Najdete ji na e-shopu ve dvou barvách a také ona vás ohromí svým provedením, stylem a komfortem, který velkoryse nabízí. V kalhotách z prvotřídní počesané teplákoviny se budete cítit jako v pokojíčku. Bedra ochrání lichotivý a detailně propracovaný, řasený vyšší pas. A to, že rázem nemusíte zatahovat břicho, je jen milým bonusem. Komfortní šířku nohavic vyrovnávají elegantní náplety a nenápadné kapsy. K teplákům s vyšším pasem se skvěle hodí jednoduchá mikina ve stejné barvě. Širší a kratší střih, efektní, žebrovaný spodní lem a štítek v koženém looku. Nekomplikované, šik a odzbrojující! 

Růžová teplákovka s vysokým pasem

A aby to pánské části populace a dětem nebylo líto a mohli jste dokonale ladit, vyšili jsme také verzi pro ně. Kreativní ženy se dokonce naučily šikovně kombinovat a nebojí se ke slim teplákům obléknout pánskou mikinu, nebo krátkou mikinu vynést k džínům s vysokým pasem. 

Buďte nedbale elegantní, mějte styl a hoďte se do pohody. Oblékněte lásku provlečenou uchem jehly. V našich teplácích se i v práci budete cítit jako doma!

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky