Doprava ZDARMA do PPL parcelshop v ČR nad 300 Kč.

To byl den jako vyšitý

28.8.2022 se ve Valašském Meziříčí koncentrovalo obrovské množství srdcařů, aby společně oslavili konec prázdnin, užili si den plný módy, zábavy, hudby i atrakcí, Den jako vyšitý. 

Když se nám v hlavách zrodila myšlenka, že připravíme den pro naše zákazníky, příznivce a především srdcaře, ani ve snu nás nenapadlo, že dorazí taková spousta nadšených rodin i jednotlivců. Bylo to opravdu kouzelné a dechberoucí. Srdcaři dorazili z Valmezu a okolí, ale i ze vzdálenějších lokalit jako Ostrava, Brno, Hradec králové a Praha. Tak moc máte Šijeme srdcem rádi a my si toho nevýslovně vážíme a dojatě, pokorně děkujeme. Největší odměnou pro nás byl pohled do publika a vy všichni vybarvení do motivů  a barev Šijeme srdcem. Tu vykukovali Králíci z klobouku, tady se potulovaly lišky, pobíhali zde i dinosauři, kočičky, ptáčci…. a lesa, toho tu byl celý rozlehlý háj! Nádhera! Opravdu. 

Hned od 13 hodin se areál začal plnit a neodradilo vás ani počasí, které nás během dne několikrát postrašilo deštěm. Jste prostě srdcaři a je vidět, že jste se s námi naučili oblékat funkčně, abyste mohli prožívat zábavu a dobrodružství za každého počasí. A tak děti poskakovaly a bubnovaly s klaunem, dosytosti řádily na skákacích hradech, vyzkoušely slack-line a mnoho kreativních činností. Vrcholem dětského programu a královnou dne v dětských očích se bezesporu stala Kája se svým Bambuláčkem a hravou show. 

Srdcovou chvilkou však byla především módní přehlídka, kde okouzlující a šik modelové i modelky představili za bouřlivého aplaudování publika spoustu novinek z naší dílny. A my se už nemůžeme dočkat, až vám všechnu tu krásu naskladníme na e-shop. Bude to velké! 

Závěrečný srdcebeat patřil kapele Poetika, která roztančila dav. Její tóny i výkony jednotlivých členů zasáhly přímo do srdce a myslíme, že mnoho z účastníků si doteď každé ráno brouká:

“Každou vteřinou míříme výš

Skrz stromy k nebesům

Jsme nad hladinou 

A ty jen sníš, že tě ještě výš vynesu”

Nebo možná “U stááánkuu, na levnou krásu.” :D

No, co vám budem, pokud jste tam nebyli, o hodně jste přišli. Já tam byla, jedla, pila… a bylo to krásné, to mi věřte!

Celým programem nás provedla zosobněná přívětivost, vstřícnost a usměvavý šarm v podání moderátorky Zuzky Glacové.

Srdcaři, za tým Šijeme srdcem opravdu, ze srdce a s pokorou děkujeme, že vás máme, že jste s námi a dáváte nám sílu i energii pokračovat dál, tvořit srdcem a s radostí, péčí a zodpovědností. Pro vás! 

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky