AKCE -10% na dámská a pánská bavlněná trička. Jen do NEDĚLE.

To byl den jako vyšitý

28.8.2022 se ve Valašském Meziříčí koncentrovalo obrovské množství srdcařů, aby společně oslavili konec prázdnin, užili si den plný módy, zábavy, hudby i atrakcí, Den jako vyšitý. 

Když se nám v hlavách zrodila myšlenka, že připravíme den pro naše zákazníky, příznivce a především srdcaře, ani ve snu nás nenapadlo, že dorazí taková spousta nadšených rodin i jednotlivců. Bylo to opravdu kouzelné a dechberoucí. Srdcaři dorazili z Valmezu a okolí, ale i ze vzdálenějších lokalit jako Ostrava, Brno, Hradec králové a Praha. Tak moc máte Šijeme srdcem rádi a my si toho nevýslovně vážíme a dojatě, pokorně děkujeme. Největší odměnou pro nás byl pohled do publika a vy všichni vybarvení do motivů  a barev Šijeme srdcem. Tu vykukovali Králíci z klobouku, tady se potulovaly lišky, pobíhali zde i dinosauři, kočičky, ptáčci…. a lesa, toho tu byl celý rozlehlý háj! Nádhera! Opravdu. 

Hned od 13 hodin se areál začal plnit a neodradilo vás ani počasí, které nás během dne několikrát postrašilo deštěm. Jste prostě srdcaři a je vidět, že jste se s námi naučili oblékat funkčně, abyste mohli prožívat zábavu a dobrodružství za každého počasí. A tak děti poskakovaly a bubnovaly s klaunem, dosytosti řádily na skákacích hradech, vyzkoušely slack-line a mnoho kreativních činností. Vrcholem dětského programu a královnou dne v dětských očích se bezesporu stala Kája se svým Bambuláčkem a hravou show. 

Srdcovou chvilkou však byla především módní přehlídka, kde okouzlující a šik modelové i modelky představili za bouřlivého aplaudování publika spoustu novinek z naší dílny. A my se už nemůžeme dočkat, až vám všechnu tu krásu naskladníme na e-shop. Bude to velké! 

Závěrečný srdcebeat patřil kapele Poetika, která roztančila dav. Její tóny i výkony jednotlivých členů zasáhly přímo do srdce a myslíme, že mnoho z účastníků si doteď každé ráno brouká:

“Každou vteřinou míříme výš

Skrz stromy k nebesům

Jsme nad hladinou 

A ty jen sníš, že tě ještě výš vynesu”

Nebo možná “U stááánkuu, na levnou krásu.” :D

No, co vám budem, pokud jste tam nebyli, o hodně jste přišli. Já tam byla, jedla, pila… a bylo to krásné, to mi věřte!

Celým programem nás provedla zosobněná přívětivost, vstřícnost a usměvavý šarm v podání moderátorky Zuzky Glacové.

Srdcaři, za tým Šijeme srdcem opravdu, ze srdce a s pokorou děkujeme, že vás máme, že jste s námi a dáváte nám sílu i energii pokračovat dál, tvořit srdcem a s radostí, péčí a zodpovědností. Pro vás! 

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky