Plná skříň? Čas udělat dobrý skutek!

Máte ve skříni oblečení, které už nenosíte, ale je vám líto tak pěkné a zachovalé kousky jen tak vyhodit - třeba se ještě budou hodit, že jo? A tak je každou sezónu přemisťujete, občas znovu vyperete, úhledněji poskládáte a za několik sezón zjistíte, že se na materiálu podepsal čas, a tak je po pěti letech s lítostí vyhodíte. 

Ale MOMENT - může to být i takto:

Udělali jste si radost našimi srdcovými kousky a zjišťujete, že nahradily část oblečení z vašeho šatníku, které je ovšem stále ve skvělé formě. A to je přesně ten MOMENT, kdy tyto „opuštěné“ kousky zabalíte do krabice a pošlete dál. Budou dělat radost jinde při své druhé šanci a vy budete mít nejen prostor ve skříni, ale také příjemný pocit z dobrého skutku.

MOMENT a dobrý skutek

Proč toto slovo opakujeme už potřetí? Oblíbili jsme si ho a věříme, že vy také. Moment je název nadace, která ve svých kamenných secondhandech vrací pěkné kousky oblečení, ale i hraček, knih či obuvi zpět do oběhu. Věděli jste, že každá přeplněná skříň představuje potenciální textilní odpad? Ovšem když nenošené, pěkné oblečení pustíme znovu do oběhu, pošetříme omezené zdroje naší planety. A co víc? Zisk z prodeje darovaného oblečení putuje k 7 českým neziskovkám, které MOMENT přizval do své rodiny, jako třeba Společnost pro ranou péči nebo Nedoklubko.

S filozofií udržitelné módy se ztotožňujeme, a tak jsme spojili síly.

Co to znamená pro naše srdcaře?

S novým oblečením, které si u nás zakoupíte, můžete zároveň ZDARMA odeslat pěkné kousky, které nenosíte a mohly by ještě posloužit jinde. Takže než vám dorazí balíček od nás, vy zatím protřídíte skříň a uděláte si místo na nové srdcovky.

Jak na to?

  1. Ve 4. kroku před dokončením objednávky narazíte na políčko „Chci udělat místo v šatníku a podpořit dobrou věc s MOMENTEM.“ To zaškrtnete, odešlete objednávku a můžete jít dělat pořádky ve skříni.
  2. Pěkné kousky oblečení, které chcete darovat vložte nejlépe do krabice o maximálním rozměru 60 x 50 x 40 cm a váze max. 10 kg. Můžete použít třeba i krabici od nás.
  3. Do vaší objednávky se srdcovkami vám přibalíme nálepku Nadace Moment s kódem pro odeslání vašeho oblečení. Vyplňte své kontaktní údaje a nalepte na balíček s darovaným oblečením.
  4. Balíček doneste do Zásilkovny.
  5. Hotovo! Jakmile balíček dorazí do Nadace Moment, obdržíte zprávu.

My už jsme do Momentu darovali. A vy?

Více o nadaci se dočtete ZDE.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky