Jak na reflexní nažehlovačky aneb do it yourself!

Často se nás ptáte, jak nažehlit reflexní prvky a tak jsme požádali naše dvě ambassadorky Lenku a Terezku o názornou videoukázku.

Lenka nám přihodila i komentář: 

Ahoj všichni, mě už řada z vás zná a tak jsem vám teď chtěla představit a napsat pár řádků k reflexním nažehlovačkám Šijeme srdcem. Zakoupila jsem si dvě sady na zkoušku, protože podle mě je být vidět tím správným krokem k bezpečnosti. A samozmějmě jako každému, tak i mě nejvíce záleží na mých dětech, která si rizika zatím neuvědomují. A všichni známe děti a dokážeme si představit, co svede jejich roztržitost a naše chvilková neporozrnost. Reflexní nažehlovačky jsou velmi levné a zároveň chytré a jednoduché zabezpečení. 

Nažehlovačky mi přišly stylově zabalené a v papírovém sáčku, kde byl přidaný i návod, který mi moc pomohl a při aplikaci jsem ho využila bod po bodu. Je jasný, stručný a pochopitelný. Motivů obrázků je na e-shopu mnoha a tak jsme se synem vybrali raz dva. Nažehlit obrázky jde naprosto jednoduše a tak jsme to zvládli i spolu se synem v rámci zábavné hry, moc ho to bavilo a měl opravdovou radost. Nažehlovačky znám už z oblečení od Šijeme srdcem a tak jsem už předem věděla že na nich nepoznám ani 40 praček!! Navíc úplně parádně reagují na světlo. Teď navíc vím, že stojí pár korun a že nažehlit jdou opravdu na všechno. Z "odpadu" jsem si nastříhala reflexní proužky které mám v plánu taky využít :) Tuhle vychytávku určitě doporučujeme všem. Tak udělějte krok k bezpečnosti i vy. A mějte se hezky vaše Lenka. 

Takhle to pojala Lenka: 

A takhle to pojala Countryside MUM Terezka: 

Připojte se také k našemu facebook profilu a informace o aktuálních akcích, novinkách, soutěžích a trendech získáte jako první.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky