Outdoor zátěžový test jarních softshell kalhot

Otestovali jsme funkční softshell kalhoty s bambusem. Ideální na jaro a podzim a obecně do teplejšího počasí než softsheell s fleecem. Perfektně sedí, jsou pohodlné a hravě zabezpečí tepelný komfort vašeho dítěte v nepříznivém počasí. Šijeme srdcem, s láskou a v Česku! Používáme softshell s nejlepšími vlastnostmi na českém trhu. Nadstandardně voděodolný a současně prodyšný, takže už žádné nadměrné pocení a následné prochladnutí. 

Jak uspěly se dozvíte s následujícím textu a parádním videu, které připravila Lenka se svým týmem :) Moc jim za to děkujeme. Video je překrásné a zvlášť záběry z dronu si jistě užijete :)

Jaké má Lenka a její tým zkušenosti?

Vybrali jsme si kalhoty s náplety, ikdyž bychom nejraději i v kombinaci s kapsami, ale to už víme, že se můžeme na podzim těšit. Na kalhotech nechyběly vychytávky jako je například nažehlovačka, a nebo vnitřní štítek s nápisem "komu patřím" - ten nejvíce milují naše paní učitelky ve školce. Dokonce přibyla jedna suprová vychytávka v podobě regulace gumy v pase a za tu velký palec nahoru. Kalhoty mají krásnou, pestrou barvu. Ušity jsou opravdu precizně a střih nám pochválili i prarodiče, kteří jsou z oboru už řadu let. Vše rovné, krásné a na svém místě. Kalhoty testoval můj syn Lukášek a naše sousedka (jeho tajná láska) Selma. Tady šlo úplně parádně vidět že kalhoty jsou unisex a nejen sedí ale sluší oběma! Lukáškovi jsem teď brala o kus větší velikost aby nám byly ještě i na podzim, zde fungují náplety  i když kalhoty ani tak nepadaly, neplandaly ani neomezovaly pohyb. A o dva roky starší Selunce sedly parádně. A Selunky názor zněl jasně: maminka ji je bude muset taky pořídit, ale s těma kapsama :D Kalhoty s námi zvládly 12ti kilometrovou procházku, jízdu na odrážedle, jízdu na koloběžce, běh, plno skotačení na hřišti, houpačky, prolézačky, lanovku, pískoviště i les (kde jsem mimochodem byla zase vděčná nápletům a materiálu, že si neodnášíme klíště!!!! ZA TO PATŘÍ VELKÉ DÍKY, z klíšťat mám panickou hrůzu). Dávám 5hvězdiček z 5ti možných a jsem moc ráda, že kvalita kalhot se nemění a naopak stále stoupá. Mám velkou radost, že ještě někomu záleží na tom, co naše děti nosí a aby se v tom cítily pohodlně a nejen na výdělku. Naprosto souhlasím, že Šijeme srdcem je láska provlečená uchem jehly!

A zde naleznete dokonalé video včetně záběrů z dronu:

Připojte se také k našemu facebook profilu a informace o aktuálních akcích, novinkách, soutěžích a trendech získáte jako první.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky