Mikinošaty pro velké i málé parádnice

Naše ambasadorka Terezka alias Countryside_mum s dcerkou Františkou vyzkoušely mikinošty Šijeme srdcem. Přečtěte si o jejich zkušenostech a pocitech. Jak dopadla recenze? Šaty v jejich plné kráse můžete vidět ve videu. 

" Neuplynul tak dlouhý čas a jsme tu s dalším testováním a recenzí. Tentokrát jsme si vybraly super mikynošaty pro mámy a dcery. Z velkého výběru barev jsme zvolila modro džínovou, která mě oslovila na první pohled. Pro sebe jsme zvolila velikost 36/38 a padne skvěle. Pro Fany jsme vybrala 98/104 schválně jsme koupila o něco větší, ale u mikinošatů to vůbec nevadí. Oboje šaty jsou ušity z velmi kvalitní teplákoviny, která je na dotek hodně příjemná. Mají opět zajímavě řešený límec, který jsme si u předešlé mikiny oblíbily. 

Dámské šaty mají rukávy 3/4 to mi skvěle vyhovuje, jelikož si rukávy stejně vždy ohrnuji. Takto jsme v perfektní délce.  Dětské mají pak rukávy normálně dlouhé. Délka je perfektní a můžete se spolehnout, že vám rozhodně nebude táhnout na záda! Dámské šaty mají pak i kapsy, které zkrátka potřebuje každá máma.

Já jsme osobně velkým příznivcem stejné mody pro mámu a dceru. A i z reakcí okolí musím říct, že se mikinošaty každému líbí. Opět musím zdůraznit skvělou komunikaci s eshopem. Rychlé dodání a velký výběr možností vyzvednutí balíčku.

A jak to Terezce a Františce slušelo? Posuďte sami:) Nás okouzlily!

Připojte se také k našemu facebook profilu a informace o aktuálních akcích, novinkách, soutěžích a trendech získáte jako první.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky