Oblečení Šijeme srdcem s Berkovými na cestách

Berkovi jsou akční rodina, která nás nadchla a tak když nás oslovili, neváhali jsme a rádi s nimi zahájili spolupráci. Starší ze dvou Berkovic kluků od nás dostal plnou výbavu, termoprádlo, softshell kalhoty i bundu, svetrovinovou mikinu a bambusovou čepici. Postupně se doobléká i mladší bráška. 

A jak jsou Berkovi s funkčním setem Šijeme srdcem spokojeni? 

Termoprádlo mě velmi mile překvapilo. Nejen že je moc hezké ale i pohodlné a děti si ho ihned zamilovaly. Nosí ho i když svítí sluníčko a bylo 25 stupňů a bylo jim v tom příjemně. Kbyby bylo více barev hned bych dětem vzala další. 

Svetrovinová mikina - díky kombinaci dvou barev, takzvanému melírování, není na mikině vidět špína a je přijemně teplá. Mikina sloužila celých devět dnů a je super že je delší a proto dítěti na kole netáhne na záda. 

Kalhoty - kalhoty z jarního softshelu s bambusem jsou skvělou volbou pro dítě na kolo. Jakmile bylo chladněji nebo foukal vítr hned jsme mu je oblékli a bylo mu dobře. Většinou si je ani nechtěl sundat protože díky tomu že jsou kalhoty tenké a podšité bambusem je možné je nosit i když je tepleji. Díky tomu že je Olík opravdu živé dítě byla opravdu dobrá volba vzít šedou barvu kalhot a ta navíc skvěle vypadá v kombinaci se světle modrou softshelovou bundou. Softshel je u bundy také tenký / jarní a tak se dá nosit většinu roku, když je chladněji stačí jen pod ní přidat mikinu a je dítěti krásně teplo. 

Takže kombinace softshelových kalhot a bundy, svetrovinové mikiny a termoprádla je fukční a společně funguje dokonale. Příště nás čeká vyzkoušení oblečení v drsnějších podmínkách Skandinávie kde je větrno a deštivo a určitě vám z těchto míst natočíme další recenzi toho jak oblečení obstojí. 

Připojte se také k našemu facebook profilu a informace o aktuálních akcích, novinkách, soutěžích a trendech získáte jako první.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky