Tepláčky na testu

A jak to vidí Denisa s Kevinem? 

Tentokrát jsme si vybrali krásně modré džínové tepláky, plánuju si v této barvě dokoupit i mikino-šaty, protože chci s klukama ladit i já.  Je super že se dají u Šijeme srdcem sladit i maminky, co mají doma samé kluky.

Tepláčky nás nezklamaly a hned jsme dokoupili další úžasné hasičské, protože u nás zrovna frčí požárník Sam, takže kdo to má podobně tak hurá do nich. No a tepláčky s motivem pracovních strojů v klučicím šatníku nesmí rozhodně chybět, takže už i ty máme na cestě. Ve videu můžete vidět kolik věcí v naší sbírce už máme a stále rozšiřujeme.  Ale zpět k těm modrým tepláčkům…

Šijeme srdcem se u nás skloňuje ve všech pádech. Když se syna ptám jaké tepláky chce do školky ozve se  Šijeme srdcééééém.  Jsou mu pohodlné, nikde ho neškrtí a vím, že se opakuju ale nenosí to tu každý a proto se mě asi maminky často ptají odkud máme tepláčky, mikinu, bundu….no jasně Šijeme srdcem.

Prošly opravdu velkým zátěžovým testem a kdyby nezačal být čas na šortky tahal by je snad celé léto. Materiál po vyprání nezežmolkovatěl a krásně drzí tvar a barvu. U většiny tepláčků se nám „vytlačí“ kolena, tady krásně drží. V pase mají vychytávku na regulaci pasu pro štíhlejší děti.  A protože mladšího syna nosím v šátku, tak je doporučuji i tomto směru, protože pohodlné oblečení je při nošení zaklad.

Šijeme srdcem je prostě naše jednička.

Připojte se také k našemu facebook profilu a informace o aktuálních akcích, novinkách, soutěžích a trendech získáte jako první.

 

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky