Testujeme - letní softshell, lehounký prodyšný funkční zázrak

Testu se ujala opět jedna z našich testerek - Lenka se svými šikovnými pomocníky Selmou a Lukáškem.

Jak se jim softshell na léto líbil? 

Ahoj, hlásím se vám s dalším testem, objevila jsem další novinku v podobě letního softshellu. Se sousedkou Selmou a mým synem Lukáškem, jsme testovali sukni a 3/4kalhoty. Barvu jsme si vybrali stejnou, tyrkysovou, aby děti hezky ladily. Test nám vyšel na pořádně parný den a o to větší zátěží materiál prošel.

Nadšení na všech frontách na sebe nenechalo dlouho čekat. Jak bych lidově řekla, materiíl dýchal a tak v něm dětem bylo velmi příjemně, že jim nevadilo ve vysokých teplotách například jezdit na kole. V ranní rose naopak na výbornou odolává vodě, kapičky po něm jakoby sjíždí. Asi to není na žádnou průtrž mračen, ale běžnou vlhkost v pohodě zvládá.

Mě na oblečení tentokrát chyběly vychytávky jako je štítek s nápisem “komu patřím” abychom kalhoty do školky podepsali a třeba i reflexní nažehlovačka - bohužel po dotazu na výrobu jsem se dozvěděla, že nažehlovačky a reflexy na tomto materiálu nedrží. 

ALE JINAK je letní softshell je neuvěřielný materiál, tenký, lehký, současně odolný a prodyšný a funční. Nezbývá mi, než jej doporučit. 

A zde důkaz ve formě videa: 

Celou nabídku softshellu naleznete zde. 

Připojte se také k našemu facebook profilu a informace o aktuálních akcích, novinkách, soutěžích a trendech získáte jako první.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky