V časopisu Koně & hříbata testovali naše funkční oblečení!

Bylo nám velkou ctí poslat naše funkční oblečení na test do časopisu Koně a hříbata. Protože právě lidé kolem tohoto periodika žijou velmi aktivní život a jejich děti jsou tak těmi nejlepšími testery. Jak si Šijeme srdcem vedlo? 

Funkční oblečení je v poslední době velký hit, a to nejen ve sportu, ale i při běžném venkovním nošení – především u dětí. Vše, co jsme u Šijeme srdcem vyzkoušeli, můžeme vřele doporučit i ke koním – stačí doplnit vhodnou jezdeckou obuví :-)

Dvouletá dcera si velmi rychle oblíbila softshellovou bundu s liškami, která mě zaujala nejen vzorem, ale i střihem – je dlouhá na zádech, jde krásně zapnout až ke krku a neobvyklá kapuce je slušivá i praktická zároveň. Tuto bundu jsme doplnili softshellovými kalhotami, které jsem na doporučení výrobce vybrala s bambusovou vnitřní vrstvou místo fleecové – a jsem tomu moc ráda, protože na jaro a podzim je to vážně ideální volba. Teď na jaře byly dcerce mírně užší kvůli látkové plíně, ale už se nám pomalu odplenkovává, takže věřím, že na podzim sednou jako ulité. Pokud tedy látkujete, je třeba počítat s tím, že může být obtížnější oblékání, ale to bývá u softshellových kalhot běžné (pokud se nejedná o turkáčky).

Při prvním testování měla pod bundou dcera ještě svetrovinovou mikinu bordó a moc se těším, až na podzim vyzkoušíme s bundou a mikinou i termo prádlo – na tuto kombinaci už bylo u nás dost teplo. Funkční spodní prádlo z termofroté totiž zajišťuje odvod potu či jiné vlhkosti směrem od těla, čímž zajišťuje příjemný tepelný komfort a současně zvyšuje efektivitu softshell oblečení. Až na podzim vyzkoušíme, velice ráda doplním poznatky.

Co se týče mikiny, Adélce seděla skvěle a krásně hřála. Výrazná bordó barvička se líbila nám oběma. Velmi praktické je, že zip končí pod vrchem límečku, takže při zapnutí netlačí ani nestudí.

Nesmím zapomenou také na čepici, která barevně suprově doplňuje bundu – je hořčicová. S tímto střihem (tzv. homeless) míváme občas problém, že padá do očí, a tak musíme neustále upravovat. Za celé focení jsem na čepici ani jednou nesáhla a až doma při prohlížení fotek jsem si všimla, že ke konci už byla čepice maličko víc do čela, než by mi bylo milé, ale dceři to evidentně nevadilo – běžně si čepice už sama upravuje nebo sundá, když jí vadí. Takže i díky této čepičce už se vyloženě těším na chladnější podzimní dny – nebo letní večery.

Moc děkuji Šijeme srdcem za úžasné a funkční oblečení a jsem moc ráda, že neustále rozšiřují nabídku, a to jak o nové druhy oblečení, tak i krásné vzory!

Celý článek naleznete načasopisu Koně a hříbata

A my velmi děkujeme za test. 

Připojte se také k našemu facebook profilu a informace o aktuálních akcích, novinkách, soutěžích a trendech získáte jako první.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky