Nepřehlédnete! Neonové baggy kraťasy!

Každý kousek s naší dílny pečlivě promýšlíme a také se jej snažíme podrobit testům na svých dětech, dětech našich známých a v neposlení řadě je posíláme na spotřebitelské testy našim testerům. Neonové kraťasy v baggy střihu vyzkoušela testerka Denisa se svými kouzelnými chlapečky. 

A jak si neon baggy kraťasy vedly? 

Ahoj srdcaholici, hlásím se vám s dalším testem, tentokrát úžasných neonových kraťásků. Vzhledem k tomu, čím jsme si se synem prošli, když byl ještě miminko, jsem trochu posedlá bezpečností a proto když jsme pořizovali kolo a helmu, úkol byl jasný – MUSÍ BÝT NEPŘEHLEDNUTELNÝ. To se nám povedlo, syn doslova září a je vidět na „kilometry“ daleko.

Nevím, jestli jsou holky z Šijeme srdcem jasnovidky, nebo taky zbožňují neonové barvy jako my, ale nám se trefili na 1000% do vkusu a syna dokonale sladili s kolem. Kdo nás potká, tak nás chválí jak jsme krásně sladěný – DĚKUJEME !!!!

Kraťasy jsou opět dokonale zpracované, pohodlné a super COOL. Jukněte na video, a jestli ještě váháte zda budete něco u holek objednávat, tak neváhejte a nakupujte, protože tady budete vždy nadšené.

Denisa, Kevin a Nikolas

Připojte se také k našemu facebook profilu a informace o aktuálních akcích, novinkách, soutěžích a trendech získáte jako první.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky