Dvojitý test

Funkční tričko s prakticky prodlouženou zadní částí. Z bezkonkurenčního, lehoučkého, jemného a prodyšného materiálu CoolMax® odzkoušela Fany zatímco oblíbené bambusové z mama's collection Teraza Contrysidemum.A jak se trička líbila?

Dětské funkční tričko

Fany testovala novinku a to funkční dětské tričko.  Tohle tričko je v mnoho krásných barvách a motivech. Má skvělé funkční vlastnosti. Jedinečná struktura zaručuje zlepšení termoregulace a skvělý odvod par z povrchu těla. Navíc strašně rychle schne.  Tričko má krásný prodloužený zadní díl, tím pádem vašim miláčkům nikam nepotáhne.

Mama's bambusové tričko

Já jsme měla skvělou příležitost vyzkoušet dámské bambusové tričko. Pro mě to byla první zkušenost s tímto materiálem. A byla jsme naprosto nadšená.  Ten materiál je naprosto úžasný, strašně moc příjemný na těle.  Tričko má super střih, je dostatečně dlouhé a zadní díl je prodloužený. Já jsme si tričko vybrala v tmavě modré barvě, ale na eshopu jsou je velký výběr i z jiných barev.

A zbytek ve výstizněm videu

Připojte se také k našemu facebook profilu a informace o aktuálních akcích, novinkách, soutěžích a trendech získáte jako první.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky