Když testuje táta

Pohledy mnoha maminek a žen na oblečení Šijeme srdcem již máme. A tak jsme se rozhodli, že tentokrát pošleme triko muži, který se s ničím nemaže a říká věci na rovinu. Jak si tričko vedlo a jaké všechny zkoušky podstoupilo? 

Martin a Viky testují funkční triko Šijeme srdcem

Ahoj, jmenuji se Martin a snažil  jsem pro vás otestovat funkční tričko s lamami Šijeme srdcem. Původně jsem si myslel, že to splním za týden,ale řekl jsem si že týden je málo, tak malá dávala zabrat triku celý měsíc. Tričko jsem změřil, jestli vůbec sedí rozměry udávané v tabulce a taky jak se změní po měsíci užívání a musím říct, že tabulka sedí, což je asi docela důležité když ho měsíc vybíráte na netu, no a po x praní se taky nezměnilo. Triko je lehké, pružné s hladkými švy. Barvy a motivy sou velmi vyvedené. Mně se líbí prodloužená zadní část. Malá pořad něco kutí na zemi, takže klečí nebo je v předklonu což oceníte vy i babičky a tchýňky, pač nemusíte pořad slyšet že má holé zádá. Prvních 14 dní ho měla Viki téměř pořád, takže každý den v pračce. Zašpinila ho jak mohla. Hlína, písek, tráva, a prakticky všechno jídlo. Zůstali jsme bez skvrn, ale dnes jde vyprat už všechno, takže nic nového. Venku se malá ani nezpotila a to je hodně v pohybu. Triko je prodyšné, takže pořad v suchu, ale nedalo mi to,tak jsme zkoušeli dál. Chtěl jsem vedět za jak dlouho uschne, když se malá zpotí, poleje nebo nějak namokří, tak jsem ji trochu ošplíchl hadicí. Po silném uražení a trucování se po 10 minutách uráčila přijít udobřit a byla už suchá, nutno ovšem podotknout že venku svítilo sluníčko a bylo dost teplo. Testovali jsme dále, jistota kdy se opotí je spánek, odpolední nebo klasicky v autosedačce. Po vytažení z auta byla venku po chvilince lítání vlhká a do 10 min. suchá. Doma po odpoledním spánku to trvalo déle. 

Tričko je opravdu funkční, krásně pružné, švy jsou pevné, nikde se netrhá, žádná dírka, nežmolkuje ani žádné provázky nikde netrčí.  Šikovným maminkám  vydrží dlouho a šikovný tatínkům jako jsem já asi o trochu míň, protože sem tam se mi ho podařilo vyprat na vyšší teplotu než se doporučuje, přesto zůstalo stejné, no a aby toho nebylo málo, tak jsem otestoval i sušičku. Mně po sušení přišlo stejné, ale dle ženy lehce vybledlo. U Šijeme srdcem čekám standartně vyšší kvalitu a s tím mám i větší nároky na jejich hadříky, které si myslím ze tohle triko splňuje. Snad jsem vám ho trošku lépe přiblížil. Mějte se. Martin

Připojte se také k našemu facebook profilu a informace o aktuálních akcích, novinkách, soutěžích a trendech získáte jako první.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky