Velký test oblečení Šijeme srdcem s Berkovými na kole

Moc fandíme aktivním rodinám, které se nebojí vyjet se svými dětmi na cesty plné dobrodružství. A proto spolupracujeme přesně s takovými a těší nás, že i oni vyhledávají oblečení značky Šijeme srdcem. 

Rodinka cyklonadšenců a dobrodruhů, která si říká Berkovi na kolech, oblékla na svou cestu po Skandinávii funkční i fashion kousky Šijeme srdcem. Jak byli spokojeni? Koukněte na videorecenze i fotogalerii. 

Funkční trika v pořádné zátěži

Olík a jeho komplet Šijeme srdcem

Veroničiny nové šaty

A co na šaty říká sama Veronika?

Chtěla sem si udělat radost a tak sem si pořídila mikinové šaty Šijeme srdcem s kotvičkami. Nechala sem si je dovést na naši cyklodovolenou a těšila se že si po dnech strávených ve funkčním oblečení obleču něco pohodlného a ženského a byl to skvělý nápad. Šaty jsou velmi příjemné na nošení a sedí mi perfektně. Materiál je tenká mikinovina takže v nich nebyla k večeru ani zima a ani moc teplo. Co se mi obzvlášť líbí je velký límec. Působí hezky žensky takže neni potřeba na šatech mít vždy jen výstřih. No a vzor kotvičky je naprosto geniální. Většina kempů v kterých jsme spali v Německu byli mariny, yachtcluby a canucluby takže sem působila velmi stylově:) 

Jsme moc rádi, že oblečení Šijeme srdcem prošlo tak velkou a dlouhodobou zátěží a nezklamalo, dělalo radost a hlavně sloužilo. S Berkovými budeme určitě nadále úzce spolupracovat a věříme, že vás jejich dobrodružné cesty zaujmou stejně jako nás. 

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky