Fashion set aneb dokonale sladěno

Lenka a Lukášek, naši oblíbení testeři tentokrát dostali prostor pro dokonalé sladění. Otestovali hned několik kousků podzimní kolekce. 

A jak se jim podzim ušitý srdcem líbil? 

Ahojky, podzim se nám kvapem blíží a tak bych vám chtěla představit podzimní novinky od Šijeme srdcem. Dostali jsme balík oblečení s čepicí a nákrčníkem, teplákovkou a podzimní softshell bundu (- tu vám představím později v jiném videu až nám bude počasí více přát). Nyní vám chci ukázat čepici s nákrčníkem a naprosto fantastickou teplákovku! Nevím jak vy, ale já miluju když spolu věci ladí. Jsem na to snad úplně ujetá a prostě to zbožňuji. Tak si asi dokážete představit moje nadšení když k úžasné teplakovce dostanu čepici s nákrčníkem i bundu ve stejném desingu a celé to spolu naprosto stylově ladí! O to větší radost mám když zjistím, že Šijeme srdcem mají své originální desingy, které nemá nikdo jiný! Takže se asi teď nestane že polovina dětí bude mít stejné oblečení, tak jak tomu teď je když snad všichni chodí nakupovat jen do jednoho obchodního řetězce. Oblečení si pak děti pletou, zaměňují, atp.

Čepička má nejen krásný desing a je z bezva materiálu a nadchl mě i moderní "homeless" střih. Lukášek ihned prohlásil “jsem frajer”.

Nákrčník pak naprosto bezchybně kryje krk a nikde netlačí, je s velmi příjemného a hladkého materiálu -a sedí prostě naprosto perfektně.

Tak a teď k té fantastické teplakovce! Ta budí pozornost kdekoliv se mihne a všude sklízí obdiv!! Možná to zní až moc sladce, ale vážně nelžu! Obdivují ji snad všichni a úplně všude. Je z naprosto perfektní teplákoviny, která nejen hezky hřeje, ale také je velmi jednoduchá na údržbu. Menší zašpinění jde krásně jen utřít vlhčeným ubrouskem a hotovo. Při menším mokru naprosto luxusně a velmi rychle schne. Co obdivuji nejvíce, právě po již zmiňované éře obchodních řetězců je to, že i po vyprání pořád drží svůj tvar a nežmolkovatí! I když jsou tepláčky šité jako baggy, nijak to Lukáškovi nepřekáželo v pohybu a dovádění. Ta teplákovka se prostě hodí úplně všude! A to jak na procházku, na dovádění tak i na parádu do města. Nás naprosto uchvátila a dokonce i náš taťka, který jinak nikdy oblečení nekomentuje je naprosto ohromen! Děkujeme za možnost testu!! Tohle je vážně pecka!

Připojte se také k našemu facebook profilu a informace o aktuálních akcích, novinkách, soutěžích a trendech získáte jako první.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky