Moderní pětibojeřka Natálie Dianová obléká Šijeme srdcem

Dozvěděli jsme se, že mezi naše stálé zákaznice patří milá, pokorná a krásná moderní pětibojařka (toho času na rodičovské :)) Natálka Dianová a velmi nás to potěšilo. Rozhodli jsme se s ní navázat také spolupráci a ona kývla :)! Skvěle!

Natálie Dianová je Českou reprezentantkou a závodnicí ASC DUKLA v moderním pětiboji. ( medailistka z ME a MS,  účastnice OH v Londýně 2012). Při své sportovní kariéře si jen tak mimochodem stihla ještě vystudovat vysokou školu v oboru fyzioterapie. Všechny tyto povinnosti ale ráda odsunula na druhou kolej v prosinci roku 2018, kdy se jí s partnerem narodila dcera Sára. Holčička je po mamince extrovert od přírody, miluje společnost a ze všeho nejraději je venku a poznává svět. Na sport ale Natálie rozhodně nezanevřela a svoji malou parťačku bere kdykoli je to možné sebou.

Jako sportovkyně a rodačka z Beskyd ví, jak dokáže počasí člověka potrápit a proto u oblečení oceňuje hlavně jeho funkčnost a kvalitu. Jako každá žena má ale ráda, když je oblečení stylové. A jako máma… Jako máma preferuje kombinaci toho všeho dohromady, což jistě oceňuje i její dcerka, která oblečení opravdu nešetří a je tak nejlepší kontrolor kvality v rodině ☺ Proto Šijeme srdcem. 

Těšíme se na spolupráci. 

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky