Čas na nečas - kryjeme vám záda

Užíváte si babí léto? S přibývající tmou, deštěm a barevným listím v příkopech se s ním pomalu loučíme. Letos si dalo na čas a stálo za to. Ale nesmutněte. Máte přece nás a náš softshell. A s ním si takové osobní babí léto může zařídit kdykoliv.

Softshellové bundy pro ženy Softshellové bundy pro děti

Softshell Šijeme srdcem totiž v člověku umí vyvolat stejně slastné pocity jako procházka zářivě barevnou krajinou s hřejícími paprsky slunce v zádech. Díky skvělým parametrům zajistí teplo, sucho a měkké objetí. Jako byste si lehli do vyhřátého podzimního vřesu. Syté přírodní barvy, propracované detaily a prvotřídní krejčovská práce jsou zase tou potřebnou pastvou pro oči. Nuže? Hoďte to na sebe, popadněte draka a vyběhněte si užít podzim déšť nedéšť!

Stylové softshellové bundy a parky

I letos vám tou nejlepší společnicí do podzimních plískanic bude naše softshellová parka, která stále zůstává jedním z nejoblíbenějších kousků. A protože se snažíme reflektovat vaše přání,  vylepšili jsme ji ještě víc. Nepatrně širší střih v bocích zajistí ještě větší pohodlí a volnost pohybu. Stejně jako příměs elastanu ve svrchním materiálu. Stahování v pase je nyní diskrétně schováno uvnitř parky a minimalističtěji je řešena i regulace kapuce. A kapsy jsou konečně na zip! Mezi jednobarevné varianty jsme na zkoušku vpustili i dvě vzorované, inspirované přírodou. Líbí?

Softshellové bundy pro nejmenší

Vylepšený střih i materiál má teď parka i ve své dětské verzi. Délka nad kolena, prodloužený, rafinovaný šos a měkké náplety schované uvnitř rukávů zůstávají. Díky této trojici se parka pyšní svou superschopností růst s vaším dítětem a provázet vás životem běžně dvě, ale i tři sezóny. 

Ti, kteří hledají něco jiného, neokoukaného a ještě originálnějšího, aniž by museli slevit ze svých nároků na prvotřídní materiál, si jistě zamilují náš nový oversize kabátek. Velký a přitom minimalistický. Volný a přitom perfektně padnoucí. S kapucí, prodlouženým zadním dílem a velkými kapsami. Sedne zejména vyšším postavám, ale díky skvělému střihu se v něm neztratí ani drobci. Vyzkoušeno, ověřeno, zbožňováno!

Softshellové bundy pro nejmenší

A užijí si ho i děti! Elegantně sportovní unisex kousek, v němž  se svou ratolestí ráno vyrazíte do školy, odpoledne na fotbalový zápas a večer do divadla na Labutí jezero.

Užijte si letošní podzim takový, jaký je. Ideálně s námi. V pohodlí, harmonii a bez kompromisů. Těšíme se!

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky