Doprava ZDARMA do PPL parcelshop v ČR nad 300 Kč.

Funkční mikina  komfort za každého počasí

Je tu zima. Období plné kontrastů od sněhových závějí a mrazem zčervenalých tváří, přes bláto, mlhu a déšť až po extrémní změny teplot mezi hřejivým domovem a tím, co je venku. Tedy období ideální pro naše funkční mikiny, které se po delší odmlce opět vrací do našeho portfolia!

Funkční mikina pro děti Softshellové bundy pro děti

„Tento materiál je velmi drahý a tím, že na něj tiskneme, se stává ještě dražším. Proto jsme celorozepínací funkční mikiny na nějaký čas z nabídky úplně vypustili. Ale zákazníci je chtěli zpět,“ poodkrývá pozadí velkého návratu majitelka společnosti Šijeme srdcem Adriana Bodrog. Aby ne. Právě funkční mikina totiž zajistí ten nejlepší tepelný komfort a přitom maximální prodyšnost. V mrazivém počasí díky  měkoučké vnitřní straně skvěle zahřeje. S oteplením zase milostivě propustí všechno vaše přebytečné teplo ven. Jedinečnou kombinaci těchto vlastností ocení zejména naši nejmenší a jejich starostlivé maminky. 

Věčné zimní rodičovské dilema známe určitě všichni. Ochladí se? Bude foukat? Nebo se snad oteplí a začne pršet? Půjde školka sáňkovat? A co ten starší? Že on se celý uřícený z družiny bude zase potulovat venku? Křišťálovou kouli a kouzelnou hůlku společně s mikinami zatím nedodáváme. Ale můžeme vám pomoci udržet vaše dítko za všech okolností v suchu, teple a pohodlí. 

Funkční mikina pro děti Softshellové bundy pro děti

Nová dětská verze funkčních mikin přichází v tenčím provedení. Oproti minulosti se lépe vrství a nabízí větší volnost pohybu. Zároveň si však stále zachovává svou prodyšnost a výborné termoregulační schopnosti. Je tak ideálním doplňkem například k lyžařskému oblečení pro dodržení pravidel efektivního funkčního oblékání. Mimořádné pohodlí zajišťuje skvěle padnoucí střih se stojáčkem u krku a neškrtícím zakončením rukávů. 

Dětské funkční mikiny nabízíme v mnoha variantách a díky jedinečným autorským potiskům si na své přijdou jak klasičtí milovníci hasičů, zvířátek či dinosaurů, tak moderní duše, pro které jsou připraveny cool motivy bruslících koček či akčních psíků. Klenotem mezi našimi potisky je věrná silueta Beskyd, která odráží náš vztah ke krajině a hrdost na původ značky Šijeme srdcem.

Funkční mikina pro děti Softshellové bundy pro děti

Dámská funkční mikina je o něco silnější, což, jak věříme, ocení například neustále zmrzlé maminky přešlapující na dětských hřištích při čekání na dovádějící potomky. Skvělým parťákem však bude i sportovkyním třeba při ostřejším výběhu zasněženou krajinou či milovnicím pohodlné sportovní elegance. Také dospělá verze si zachovává svou jedinečnou kombinaci prodyšnosti a skvělých termoregulačních schopností a nejdete ji u nás hned v pěti variantách. 

Tak si pojďte vybrat a užít si s námi zimu v teple, suchu a pohodlí.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky