Vizuál se mění, české srdce zůstává

Vcházíme do druhé dekády a převlékáme kabátek! Naši malí srdcaři vyrostli a my s nimi. Za 10 let se z nás stala jedna z největších tuzemských textilních firem, která šije výhradně v České republice s důrazem na každý detail. Ušli jsme dlouhou cestu od dětských čepiček až po udržitelnou módu pro děti i dospělé. A tak nastal čas obléknout se do nového kabátku - nadčasového, svěžího a více praktického pro použití.

“S novým logem se nám otevírají další možnosti, jak jej zapracovat do nových materiálů oblečení a jeho doplňků tak, aby bylo jasně čitelné, rozpoznatelné a pomohlo nám se ještě více odlišit. Navíc je navrženo vkusně a decentně v unisex stylu, což bylo při současné nabídce našeho sortimentu, který již není jen o dětech, žádoucí. Věřím, že tuto změnu naši srdcaři přijmou se stejným nadšením jako my, protože symbolika, kterou nese je krásná, silná a jasně nás odlišuje od fast fashion značek,” přibližuje Michaela Stodůlková, marketingová manažerka.

Srdce, overlockový steh a český háček

Nové logo je spojením tří symbolů. Srdce, které v sobě nese lokálnost z podhůří Beskyd. Overlockový steh jako zdůraznění poctivé krejčoviny a kvalitního materiálu. A také český háček, který podtrhuje české dědictví a odlišuje naši zemi od těch ostatních. A když se k tomu přidá barevná paleta malinové, petrolejové, ametystové a bordó, vzniká opravdu šťavnatý náboj plný radosti, vášně, elegance i praktičnosti. Kombinace barev totiž nabízí varianty, které osloví děti, ženy i muže.

Nové logo šijeme srdcem

Nový vizuál Šijeme srdcem

"Vizuál pro Šijeme Srdcem byl inspirovaný hlavně ženami - ať už těmi ze samotného Šijeme, nebo zákaznicemi. Logo i celý vizuál v sobě odráží svěžest, radost a energii, se kterou holky tvoří nové a nové kousky. Na začátku celého projektu zaznělo několik přání, ale jedno hlavní bych ráda vypíchla: Jsme dost velcí, abychom uspokojili požadavky srdcařů a zároveň jim stále mohli naslouchat a plnit jejich přání. Vizuál samotný se skládá z loga, energických barev, hravých tvarů a “šmodrchů”, linek symbolizujících cestu přírodou i nepředvídatelné zážitky s dětmi. Mým velkým přáním je, aby se nové logo stalo prvním krokem na cestě k oblečení, na které se můžete spolehnout a bude vám setsakra slušet,” říká Veronika Kučerová, autorka loga i vizuálu a také naše dvorní grafička.

A slušet bude nejen vám, ale i našemu e-shopu, sociálním sítím či tiskovinám, které od dnešního dne budeme postupně do tohoto nového kabátku převlékat.

Náš vizuál se mění ale české srdce zůstává. Zůstáváme také my všichni ve firmě. Ve firmě s mizivou fluktuací, kdy si v legraci často připomínáme, že od nás se odchází jen na mateřskou nebo do důchodu. Dál pro vás budeme šít srdcové kousky, které vám budou dělat radost a budou vaším parťákem na výletech s dětmi nebo i klidně na důležitých pracovních schůzkách. Budeme moc rádi, když si naše nové logo zamilujete stejně jako my. Logo, které v sobě nese všechno důležité, s čím se ztotožňujeme - srdce, poctivost a českou ruční výrobu” uzavírá s úsměvem zakladatelka, Adriana Bodrog.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky