Letem světem testujeme funkční mikinu

Lenka s Lukáškem tentokrát odzkoušeli funkční mikinu s dinosaury. Za test, kde Lenka na začátku popíše všechny vlastnosti mikiny a své vlastní pocity a zkušenosti a pak vše odzkouší a předvedou v terénu moc děkujeme. Určitě koukněte na video plné krásných a akčních záběrů, které jsou důkazem, že Šijeme srdcem oblečení krásně sedí, je pohodlné a děti v něm mají skutečně neomezené možnosti. 

Test funkční mikiny 

Ahoj všichni, já vás zdravím u dalšího testu, kde jsme tentokrát s Lukáškem testovali novou funkční mikinu s dinosaury Šijeme srdcem. Myslím, že jsme mikinu nešetřili a dali ji opravdu zátěžový test.

První velké plus ode mne měla mikina už jen za to, že je ve stejném desingu, ve kterém máme už teplákovou soupravu, čepici, nákrčník a sofshellovou bundu. Takže nám věci spolu zase hezky ladí a můžeme to kombinovat jak nás jen napadne. Další věc která mě dostala je materiál mikiny. Z venku je mikina tak krásně heboučká a vevnitř tak jakoby plyšová. Celá mikina je opravdu hodně moc příjemná na dotek i na nošení, takže určitě zahodíte (stejně jako já) pletené kousavé svetry od babiček :) Mikča má úžasný zip se kterým se úplně jednoduše manipuluje. Nemá kapsy, to mi ale vůbec nevadí. Já měla velkou radost z toho, že mikina nemá kapuci, protože nemám ráda když musím přehazovat kapuci přes bundu, navíc na kapuci bundy. Všechno to pak působí tak nepohodlně a nehezky. Mikča má zase, jak já říkám, ušitou kapsu na zadek, tím že je prodloužený zadní díl mikiny mám jistotu, že se nikdy nestane, že by mu vylezly záda. My jsme si dokoupili ještě funkční tričko s dlouhým rukávem ve stejném desingu jako mikina, a to pro to, aby jsme dodrželi správné třívrstvé oblékání.

Zní to možná složitě, ale my si to zamilovali. Už nikdy nemusím řešit, jestli je venku škaredě a nebo hezky. Vím totiž, že s funkčním prádlem od Šijeme srdcem to bude Lukáškovi nejen slušet, ale bude o něj i nejlépe postaráno a přitom ani nemusí být nabalený jako cibule. Na video testu jde moc hezky vidět, že i když dost skáče, záda mu nikdy nevykoukly ven. Zároveň když potřeboval mít vyhrnuté rukávy, tak mu nepadaly a držely vyhrnuté. My jsme si tuto mikinu moc oblíbili a určitě mrkneme po další, aby jsme to měly s čím obměňovat a co měnit když tahle poputuje do pračky. A když jsem u té pračky, tak zmíním ještě to, že stačí vyprat na 30stupňů a je zase jako nová. Barvy se nesepírají a celá mikina drží svůj tvar. A ke všemu nikde netrčí ani nitka. Tady jde prostě vidět, že to není strojová výroba, ale že každý kousek oblečení projde šikovnýma českýma ručičkama. A že si holky ze Šijeme srdcem dávají opravdu záležet na každém kousku svého oblečení. Takže my zase jen doporučujeme a nemáme co vytknout. Možná bych jen přidala poutko na pověšení, ale to neberu jako nedostatek nebo vadu. Takže my hodnotíme zase jen velice kladně.

©2017 Šijeme srdcem | Obchodní podmínky